Tallózás Tanszék szerint

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Tételek száma:3.

Bouchal, Dorottya Lili (2023) Tudatos élelmiszerfogyasztónak vallod magad? – Avagy egy fenntarthatósági kurzus hatása a hallgatók élelmiszerfogyasztási magatartására. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_bouchal_d_l_2023.pdf

Gendur, Nóra (2023) A fenntarthatóság megjelenése a kelet- és nyugat-európai gazdasági egyetemek küldetésnyilatkozataiban. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_gendur_n_2023.pdf

Horváth, Martin and Ivanics, Ferenc (2023) Az európai egyetemi és vállalati együttműködések áttekintése a fenntarthatósági projektekre fókuszálva. TDK dolgozat, BCE, Fenntarthatósági menedzsment a felsőoktatásban. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/tdk/bcetdk_horvath_m_ivanics_f_2023.pdf

A lista elkészültének dátuma: Tue May 14 02:25:03 2024 UTC.