Browse by Department

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 4.

Riskó, Melinda (2013) A paradicsom érésmenetének vizsgálata roncsolás-mentes módszerekkel. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

Aranyossy, Balázs (2013) A banán érése során lejátszódó változások vizsgálata, új módszerekkel. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

Losonci, Dániel (2013) Étkezési paprikafajták pultontarthatósági vizsgálata roncsolásmentes módszerek alkalmazásával. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

Firtkó, Szilvia (2012) A conjoint analízis mint a fogyasztói döntés vizsgálatának eszköze. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Árukezelési és Áruforgalmazási Tanszék.

This list was generated on Tue Jun 25 12:22:54 2019 CEST.