Minőségi megkülönböztetések hatása a Szatmári szilvapálinkára - gyártói megközelítés

Humenyik, Noémi (2017) Minőségi megkülönböztetések hatása a Szatmári szilvapálinkára - gyártói megközelítés. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
803kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Regionális gazdaság
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Gyümölcstermesztés
Sör- és szeszgyártás
Mezőgazdaság
Azonosító kód:9566
Elhelyezés dátuma:22 Aug 2017 07:10
Utolsó változtatás:22 Aug 2017 07:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap