Lévai, Balázs (2011) Bag-in-Box csomagolású alma-meggy préslé főbb jellemzőinek vizsgálata a tárolási idő függvényében. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.
| ![[img]](https://szd.lib.uni-corvinus.hu/style/images/fileicons/application_pdf.png) 
 | PDF (Szakdolgozat)
 - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader 2MB | 
| Tétel típus: | BA/BSc szakdolgozat | 
|---|---|
| Témakör: | Élelmiszeripar, tartósitóipar | 
| Azonosító kód: | 7194 | 
| Képzés/szak: | Élelmiszermérnök (BSc) szak | 
| Elhelyezés dátuma: | 11 Jún 2014 09:10 | 
| Utolsó változtatás: | 02 Júl 2016 21:12 | 
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

