A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Balogh, Zsolt (2012) A 2007-es évjáratú furmint borok összetételének és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. BA/BSc szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7174
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:27 Okt 2014 13:32
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap