Fűszerpaprika őrleménnyel ízesített növényi olaj termék gyártmányfejlesztése

Papp, Diána (2012) Fűszerpaprika őrleménnyel ízesített növényi olaj termék gyártmányfejlesztése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7171
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Elhelyezés dátuma:27 Okt 2014 14:07
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap