Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén

Urbán, Péter (2013) Mikro-oxidáció és különböző tölgyfaszegmensek használata a 2011-es évjáratú szekszárdi Cabernet Sauvignon esetén. Postgraduális szakdolgozat, BCE Szőlészeti és Borászati Intézet, Borászati Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
858kB

Tétel típus:Postgraduális szakdolgozat
Témakör:Borászat
Azonosító kód:7152
Képzés/szak:Szőlő- és borgazdasági szakirányú továbbképzési szak
Elhelyezés dátuma:08 Jan 2015 10:10
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap