Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése

Gédert, Tímea (2013) Magas vitamintartalmú zöldségpástétomok termékfejlesztése. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Innováció, tudásgazdaság
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7091
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:13 Ápr 2015 09:40
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:11

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap