A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése

Jobbágy, Katalin (2013) A borecet gyártás haszon mikroorganizmusának fiziológiai vizsgálata és a gyártási folyamat során előforduló idegen mikrobák kimutatása és jellemzése. MA/MSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék.

[img]
Preview
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Item Type:MA/MSc thesis
Subjects:Food chemistry and nutrition
Biotechnology and microbiology
Food industry, canning industry
ID Code:7088
Specialisation:Élelmiszermérnök (MSc) szak
Deposited By: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:14 Apr 2015 08:06
Last Modified:02 Jul 2016 21:11

Repository Staff Only: item control page