Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával

Nagy-Szabó, Anita (2013) Módszerfejlesztés káposztafélék szénhidrát- és energiatartalmának meghatározására FT-NIR technikával. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Alkalmazott Kémia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerminőség
Azonosító kód:7084
Képzés/szak:Élelmiszerbiztonsági és –minőségi mérnöki (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:14 Ápr 2015 09:27
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap