Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából

Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Konzervtechnológiai Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (Diplomamunka) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
3MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszerkémia, táplálkozástudomány
Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:7038
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (MSc) szak
Elhelyezés dátuma:08 Aug 2015 08:16
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap