Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával

Dobos, Gabriella (2012) Tejes gyümölcsfagylaltok minőségének alakulása a tejkomponens változtatásával. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]PDF (Szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1589Kb

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6939
Képzés/szak:Élelmiszermérnök (BSc) szak
Feltöltő:Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Elhelyezés dátuma:06 Júl 2015 13:20
Utolsó változtatás:06 Júl 2015 13:20

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap