A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire

Ajtai, Zsuzsanna Emese (2012) A szárítási hőmérséklet emelésének hatása eltérő összetételű száraztészta minták peroxidáz és polifenol-oxidáz enzim aktivitás értékeire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1289Kb

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6392
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Feltöltő:Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Elhelyezés dátuma:12 Szept 2013 16:47
Utolsó változtatás:12 Szept 2013 16:47

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap