Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során

Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]
Preview
PDF (címlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
129kB
[img]
Preview
PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Item Type:BA/BSc thesis
Subjects:Food industry, canning industry
ID Code:6351
Specialisation:Élelmiszermérnök
Deposited By: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:13 Sep 2013 09:49
Last Modified:02 Jul 2016 21:03

Repository Staff Only: item control page