Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során

Nádasdi, Noémi (2012) Vízben oldható antioxidáns kapacitás nyomon követése alternatív őrleménykeverékekből fejlesztett száraztészta mintákban a gyártás és a konyhatechnikai lépések során. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Gabona és Iparinövény Technológia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF (címlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
129kB
[img]
Előnézet
PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:6351
Képzés/szak:Élelmiszermérnök
Elhelyezés dátuma:13 Szept 2013 09:49
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 21:03

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap