Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére

Vladucz, Péter (2012) Elősütött pékáru fagyasztásának hatása a késztermék minőségére. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]PDF (előlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
163Kb
[img]PDF (címlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
168Kb
[img]PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2007Kb

Item Type:BA/BSc thesis
Subjects:Food industry, canning industry
ID Code:6340
Specialisation:Élelmiszermérnök
Deposited By:Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:30 Sep 2013 15:27
Last Modified:30 Sep 2013 15:27

Repository Staff Only: item control page