A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására

Molnár, Emese (2012) A SmartFresh technológia és az ULO tárolás hatása Idared alma hűtőtárolására. BA/BSc thesis, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék.

[img]
Preview
PDF (előlap) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
162kB
[img] PDF (szakdolgozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB
[img] PDF (szerzői nyilatkozat) - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
167kB

Item Type:BA/BSc thesis
Subjects:Food industry, canning industry
ID Code:6337
Specialisation:Élelmiszermérnök
Deposited By: Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Deposited On:09 Oct 2013 13:21
Last Modified:02 Jul 2016 21:03

Repository Staff Only: item control page