A "Zöld veltelini" termésmennyiségének és minőségének alakulása különböző újszerű fürtritkítási eljárások hatására Vörösberényben

Mórocz, Tamás (2011) A "Zöld veltelini" termésmennyiségének és minőségének alakulása különböző újszerű fürtritkítási eljárások hatására Vörösberényben. Szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet.

[img]PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
927Kb

Tétel típus:Szakdolgozat
Témakör:Borászat
Növénytermesztés, zöldségtermesztés, gyógynövénytermesztés
Szőlészet
Azonosító kód:5917
Feltöltő:Unnamed user with email agnes.rommer@uni-corvinus.hu
Elhelyezés dátuma:18 Feb 2013 12:02
Utolsó változtatás:18 Feb 2013 12:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap