Különböző szárítási módok hatása a kerti kakukkfű illóolajának mennyiségi és minőségi jellemzőire, illetve a drog érzékszervi paramétereire

Nagy, Veronika (2012) Különböző szárítási módok hatása a kerti kakukkfű illóolajának mennyiségi és minőségi jellemzőire, illetve a drog érzékszervi paramétereire. BA/BSc szakdolgozat, BCE Kertészettudományi Kar, Gyógy- és Aromanövények Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:5817
Képzés/szak:Kertészmérnök BSc szak
Elhelyezés dátuma:27 Jan 2014 16:32
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 20:57

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap