Vajkrémek és fagyasztással tartósított vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel

Szekrényes, Anikó (2011) Vajkrémek és fagyasztással tartósított vajkrémek vizsgálata különböző állománymérési módszerekkel. BA/BSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:5806
Képzés/szak:Tartósítóipari technológiák és minőségügy
Elhelyezés dátuma:27 Jan 2014 11:01
Utolsó változtatás:02 Júl 2016 20:56

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap