Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a hagyományos gyártástechnológiájú füstölt szárazkolbász minőségi jellemzőire

Móricz, Bernadett (2011) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása a hagyományos gyártástechnológiájú füstölt szárazkolbász minőségi jellemzőire. MA/MSc szakdolgozat, BCE Élelmiszertudományi Kar, Hűtő- és Állatitermék Technológia Tanszék.

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Tétel típus:MA/MSc szakdolgozat
Témakör:Élelmiszeripar, tartósitóipar
Azonosító kód:5769
Képzés/szak:Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés
Elhelyezés dátuma:23 Márc 2015 10:28
Utolsó változtatás:23 Márc 2015 10:28

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap