Kadocsa, Éva (2012) A funkcionális élelmiszerek szerepe az egészségtudatos táplálkozásban : Egy hatékonyabb marketingstratégia - a funkcionális élelmiszerek népszerűsítése. BA/BSc thesis, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék. Szabadon elérhető változat / Unrestricted version: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kadocsa_Eva.pdf
![]() |
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Free and unrestricted access: http://publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Kadocsa_Eva.pdf
Item Type: | BA/BSc thesis |
---|---|
Subjects: | Marketing Social welfare, insurance, health care Food industry, canning industry |
ID Code: | 5627 |
Specialisation: | Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnöki szak |
Deposited On: | 20 Nov 2012 06:48 |
Last Modified: | 20 Nov 2012 07:31 |
Repository Staff Only: item control page