Fenntartható élelmiszerfogyasztás : Lehetőségek, korlátok, akadályok

Halmi, Cintia Klaudia (2020) Fenntartható élelmiszerfogyasztás : Lehetőségek, korlátok, akadályok. BA/BSc szakdolgozat, BCE Nemzetközi, Politikai és Regionális Tanulmányok Intézet, Gazdaságföldrajz, Geoökonómia és Fenntartható Fejlődés Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Környezet-gazdaságtan, környezetvédelem
Ökológia, ökológiai gazdálkodás
Azonosító kód:14893
Képzés/szak:Gazdálkodási és menedzsment
Elhelyezés dátuma:05 Okt 2022 06:17
Utolsó változtatás:05 Okt 2022 06:17

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap