A Badacsony Régió bor - és gasztroturizmusának bemutatása, továbbá a borturizmus desztináció menedzsmentjének elemzése

Kiss, Kamilla (2018) A Badacsony Régió bor - és gasztroturizmusának bemutatása, továbbá a borturizmus desztináció menedzsmentjének elemzése. BA/BSc szakdolgozat, BCE Gazdálkodástudományi Kar, Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék.

[img]
Előnézet
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
807kB

Tétel típus:BA/BSc szakdolgozat
Témakör:Borászat
Azonosító kód:11826
Képzés/szak:Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök
Elhelyezés dátuma:01 Márc 2019 10:10
Utolsó változtatás:01 Márc 2019 10:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap